Vores forretning

Hos NIBIS Konsulenterne er vi specialiserede i én ting:
Informations- og cybersikkerhed i kommuner og offentlige myndigheder.

Vi elsker arbejdet med ISO27000 rammeværket. Faktisk så meget, at vi deltager i arbejder med standarderne under Dansk Standard.

Vores tilgang til arbejdet med informations- og cybersikkerhed er praktisk:

Det skal være lettere for både it-ansatte og sagsbehandlere i det offentlige at leve op til standarderne og mindske risikoen for læk, tyveri af oplysninger og nedbrud.

Vi hjælper ved at få styr på systemer, processer og procedurer, så kommuner og myndigheder har de bedste vilkår for at arbejde systematisk med informations- og cybersikkerhed (uden at det sluger så mange ressourcer, at der mangler tid til andre vigtige aktiviteter).

Det er også vigtigt, at vi undervejs i projekter sikrer læring i jeres egen organisation. Når vi er færdige hos jer med et projekt, skal I have lært så meget, at I kommer godt videre selv.

Øg informationssikkerheden
uden at ansætte flere medarbejdere

Projekter som implementering og drift af ISMS, NIS2-compliance, risikovurdering af systemporteføljen og behandlingsaktiviteter er ofte tidsbegrænsede. Det betyder, at selvom opgaverne skal laves, så er det ofte ikke hensigtsmæssigt eller muligt, at ansætte en ekstera medarbejder til at varetage dem.

Her kommer NIBIS Konsulenterne ind i billedet. Vi har en lang række kompetencer fra den kommunale verden I kan trække på, hvad enten det skal være teknisk sparring, organisatorisk implementering eller ledelse af projekter.

Med hjælp på projekt- eller timebasis får du opgaven løst uden at ansætte.